Козметика

Козметика


 • Cosmetics
 • Иновативност и Искуство за Светот на Коземетиката

  Кога убавината значи страст, состојките на Merck се Вашиот избор.

  • активни состојки
  • органски и неоргански УВ филтри
  • инсект репеленти
  • специјални полнила, ефектни пигменти за боите во козметика, козметика за лична нега
  • пигменти за пакувањата кои ќе му дадат уникатност на Вашиот производ.

  Прочитај повеќе