Инженеринг и Опрема

Инженеринг и Опрема


 • Engineering-and-Equipment
 • Нашите инженери и претставници можат да Ви обезбедат наменски решенија и опрема:

  • Дозирна опрема
  • Филтри
  • Јонска измена
  • Реверзна осмоза
  • Мониторинг и контрола
  • Специфични третмани
  • Комплетен сервис

  Прочитај повеќе