Фармацевтски сировини

Фармацевтски сировини


 • Small Molecule Pharmaceuticals
 • Развојот на нов фармацевтски производ е комплексен и предизвикувачки процес. Како лидер во високо-квалитетни производи и услуги за хемиската и фармацевтската индустрија, ние нудиме сè што ви треба за да го оптимизирате развојот и скратите времето за пласирање на производ на пазарот.

  Со нашите комплетни EMPROVE® досиеја ние обезбедуваме детална корисничко-специфична документација за голем спектар на фармацевтски суровини – за зголемена безбедност како и значително намалување на потрошено време и кратењето на трошоците.

  • Постојано ажурирано портфолио наменето за пазарите во развој и регулаторните барања
  • Широк спектар на услуги ориентирани на потребите на клиентите
  • Производни количини соодветни на глобалните потреби
  • Експертиза и најсовремена опрема поддржана од страна на целосната матрица на производствени технологии способни да исполнат повеќе од 95% од сите познати хемиски реакции
  • Целосен сервис во текот на целиот развоен синџир поддржувајќи Ве во хемиските и регулаторните аспекти
  • cGMP сертифицирани и FDA проверени капацитети за развој и производство
  • Синтеза на Активни Фармацевски Суровини (API)
  • Активни фармацевски Суровини во балк
  • Прочистување на фармацевтските производи
  • Формулација

  Прочитај повеќе