Анализа и подготовка на примероци

Анализа и подготовка на примероци


  • Analytics and Sample Preparation
  • Анализа значи константно барање на одговори. Исто така таа претставува и прашање на доверба. Сигурни резултати се добиваат само од точни методи и прецизни инструменти. Со преку 150 години искуство во аналитиката, Merck Millipore Ви дава квалитет, алатки и сервис кој што Ви се потребни за работа со целосна доверба. Преку комбинирање на инструменти произведени со најсовремена технологија и хемикалии и реагенси со извонреден квалитет, нашето сеопфатно портфолио ги опфаќа сите Ваши аналитички барања и потреби за припрема на примероци. Ние, исто така, Ве поддржуваме со глобална мрежа која обезбедува брз сервис и блиски партнерства. Преку 1 милион клиенти се потпираат на нашите решенија. Откријте како би можеле и Вие.

    Прочитај повеќе