Алатки за Природни Науки

Алатки за Природни Науки


  • Life Science Tools
  • Merck Milliporе нуди широк спектар на докажани алатки и технологии, заедно со ефикасни решенија за иновации, посветени да помогнат на клиентите во нивните успешни научни истражувања, развој и производство на биотехнолошки и фармацевски препарати. Со преку 60,000 производи во три бизнис гранки – Bioscience, Lab Solutions и Process Solutions – Merck Milliporе е врвен добавувач за научно-истражувачката индустрија и делува како стратешки партнер за научниците, инженерите и истражувачите.

    Прочитај повеќе