Кариера и Вработување

Кариера и Вработување


  • Career and Employment
  • „За луѓето се работи“ и тие се нашата конкурентска предност. Градиме средина во која вработените се на прво место и посветуваме големо внимание за нивниот личен и професионален развој.

    Ние сакаме нашите клиенти и потрошувачи да нѐ препознаваат по квалитетот на нашите вработени. Тоа е организациската култура во нашата компанија и континуирано сме во потрага по професионалци кои се вклопуваат во нашиот тим.

    Доколку сакате и вие да бидете дел од Варус, да оставите личен белег или пак да ја посетите нашата компанија за да се запознаете со работата и вработените, пратете ни го вашето CV.