• Визија

  Нашата основна визија е Варус да стане значаен регионален добавувач на фармацевтски производи, хемиски производи и лабораториска опрема, без да прави било каков компромис во однос на квалитетот на своите производи и услуги.

  — Прочитај повеќе —

 • Мисија

  Ние во Варус се стремиме кон успех во сѐ што работиме и токму поради тоа, нашата мисија е успешно да делуваме на пазарите каде што сме присутни.

  — Прочитај повеќе —

 • Политика на квалитет

  Ние, во ВАРУС, сме целосно посветени кон достигнување на највисоките стандарди за квалитет, безбедност и одговорност за услугите и производите кои ги испорачуваме на нашите клиенти.

  — Прочитај повеќе —

 • Brand Logo 1

 • Brand Logo 3

 • Brand Logo 4

 • Brand Logo 5

 • Brand Logo 2